Чергове засідання виконавчого комітету відбулось у Лисичанську

Сьогодні, 2 жовтня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про облік та розподіл житлової площі і про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали та взяли до відома інформацію завідуючої трудовим архівом Інни Соловей про виконання трудовим архівом самоврядних повноважень виконавчих органів місцевих рад (детальніше у додатку).

Також було прийняте рішення про початок з 16 жовтня 2018 року опалювального сезону 2018-2019 років у м.м. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля. Зазначимо, що опалювальний сезон розпочнеться із зазначеної дати коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищуватиме +8°С.

Окрім того під час засідання члени виконавчого комітету внесли зміни до складу міських Координаційних рад та комісії з питань поводження з безхазяйними відходами у зв’язку з кадровими змінами; виділили кошти для проведення загальноміських заходів до Дня захисника України та Дня визволення України від фашистських загарбників; затвердили рішення про нагородження до Дня працівників освіти та Дня юриста, про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля, акт санітарно-технічного стану квартири та вартість капітального ремонту житлової квартири особи з інвалідністю внаслідок війни II групи тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Вложения:
Скачать этот файл (Dodatok.docx)Dodatok.docx[Про виконання трудовим архівом самоврядних повноважень виконавчих органів місцевих рад]