У міській раді відбулось чергове засідання виконкому

Вчора, 19 березня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі та про опіку та піклування.

Також члени виконавчого комітету заслухали, взяли до відома та винесли на розгляд чергової сесії міської ради Звіт про виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку міста Лисичанськ на 2018 рік, Звіт про виконання заходів з підтримки та адаптації внутрішньо переміщених осіб на 2017 — 2018 роки (додаток 1), Звіт про хід виконання програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2021 роки у м. Лисичанськ у 2018 році (додаток 2) та рекомендували винести розгляд міської ради питання про звільнення ЛКП «Комбінат шкільного харчування» від сплати за комунальні послуги.

Окрім того, рішенням виконавчого комітету було погоджено та винесено на розгляд міської ради проекти рішень про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Лисичанськ на 2019 рік та Заходів з підтримки та адаптації внутрішньо переміщених осіб на 2019 — 2020 роки.

Про проблеми та перспективи розвитку закладів освіти в умовах реформування освітньої галузі членам виконкому доповіла начальник відділу освіти Тетяна Худоба.

На черговому засіданні виконкому також ухвалили рішення про проведення у 2019 році заходів з благоустрою, озеленення та санітарного очищення м. Лисичанська, про передачу відумерлого майна, а також про виділення коштів на участь у обласних, міжнародних конкурсах та організацію міських конкурсів та про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».