Сергій Шилін зустрівся з представниками проекту USAID

Сьогодні, 25 квітня, Лисичанську міську раду з робочим візитом відвідали представники Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID) — Бенджамін Лонг і Джон Пеннел. Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) зареєстрований як міжнародна технічна допомога Україні.

Зустрічали поважних гостей, звичайно, в національних українських традиціях. Коровай та український рушник стали приємним подарунком для американських гостей.

Міський голова Сергій Шилін та його перший заступник Андрій Шальнєв обговорили з Бенджаміном Лонгом і Джоном Пеннелом напрямки співробітництва. Сергій Іванович подякував за все зроблене для Лисичанська завдяки програми «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI), за підтримки Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID) та підкреслив: «Впровадження системи автоматизації послуг реєстрації місця проживання громадян та автоматизація процесу прийому заявників за допомогою системи „Електронна черга“ значно скорочує час очікування та обслуговування громадян, а також зменшує час надання послуг співробітниками ЦНАПу. Це є показником підвищення якості надаваних послуг».

Також міський голова наголосив, що вважає за потрібне продовжувати співпрацю, якщо є така можливість. Сергій Іванович озвучив найнеобхідніші напрямки допомоги, яка потрібна не тільки лисичанам, а й переселенцям, які тут мешкають та працюють. Найважливіші питання сьогодення — це сучасне обладнання для лікарень, сучасна техніка для ремонту доріг, програмне забезпечення для скорочення часу обслуговування мешканців міста та переселенців при отриманні ними послуг в установах та організаціях міста, органах виконавчої влади, сучасне обладнання для організації дозвілля молоді міста. Всі ці питання мають велике значення для розвитку регіону в цілому, — підкреслив мер міста.

Бенджамін Лонг і Джон Пеннел подякували за приємну зустріч та надану інформацію і зазначили, що будуть раді подальшій співпраці.