У Лисичанську відбулось засідання чергової 26-ї сесії міської ради

Сьогодні, 27 квітня, в Лисичанську відбулося засідання чергової 26-ї сесії Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міські голови Новодружеська та Привілля, представники державних органів влади, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Під час пленарного засідання були прийняті до відома звіти про виконання міської цільової соціальної Програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2014-2016 роки, розглянуті та затверджені Програма економічного і соціального розвитку м. Лисичанська на 2017 рік, міська цільова Програма розвитку міського електротранспорту м. Лисичанська на 2017 рік.

На сесії були внесені зміни до Комплексної міської програми соціального захисту населення мм. Лисичанська, Новодружеська та Привілля на 2017-2019 роки; Міської цільової програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2016 — 2018 роки; Комплексної міської програми соціального захисту і реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2016 — 2018 роки; Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2017р. та Плану діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік.

Також депутати прийняли рішення про регулювання земельних відносин, про встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2017 рік, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів місцевого бюджету та про ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Окрім того, депутати підтримали відкритий лист міської спілки ветеранів України.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органы власти» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».