У Лисичанській міській раді пройшло засідання виконкому

Вчора, 3 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі та про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали та затвердили рішення щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 2018 року, погодили інвестиційну програму поводження з побутовими відходами Лисичанського комунального автотранспортного підприємства 032806 на 2018-2022 роки, погодили та винесли на розгляд чергової сесії міської ради проект Програми оснащення вводів багатоквартирних житлових будинків міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля вузлами комерційного обліку води на 2018 — 2019 роки, а також заслухали та взяли до відома інформацію начальника відділу адміністративних послуг Лисичанської міської ради Олени Литвинюк про проблеми та перспективи роботи Центру надання адміністративних послуг м. Лисичанська.

Також під час засідання члени виконкому затвердили Перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Лисичанську, встановили тарифи на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для бюджетних споживачів, які надаються ТОВ «ДЕМіК», виділили матеріальні цінності з місцевого матеріального резерву, а також виділили кошти на проведення загальноміських заходів.

Окрім того, виконавчим комітетом були ухвалені рішення про закріплення пам’яток, братських могил, пам’ятних знаків, пам’ятних місць міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля за підприємствами, установами та організаціями міста, про організацію виїзної торгівлі пасхальними кулічами на території м. Лисичанська тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».