Пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради

Сьогодні, 16 квітня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі та про опіку та піклування.   

Члени виконавчого комітету заслухали, взяли до відома та винесли на розгляд чергової сесії міської ради інформацію начальника служби у справах дітей Світлани Логвіненко про хід виконання у 2018 році міської Програми соціального захисту дітей на 2017 — 2021 роки (додаток 1). Також заслухали та взяли до відома інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради Олени Єздакової про стан моніторингу погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях (додаток 2), інформацію начальника відділу освіти Лисичанської міської ради Тетяни Худоби про планування та забезпечення розвитку мережі закладів загальної середньої освіти (додаток 3) та інформацію начальника управління адмінпослуг міської ради Олени Литвинюк про проблеми та перспективи роботи ЦНАП в м. Лисичанську (додаток 4).

Окрім того, члени виконавчого комітету ухвалили рішення про видалення аварійних дерев, про розміщення дитячих атракціонів, про організацію виїзної торгівлі пасхальними кулічами на території міста Лисичанська, про влаштування недієздатних осіб до психоневрологічного інтернату; встановили тарифи на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії для споживачів ІІ групи, які надаються ТОВ «Лисичанська енергосервісна компанія» та тариф на теплову енергію для бюджетних споживачів, яка надається ТОВ «ДЕМіК», а також встановили режим роботи підприємств, установ та організацій сфери обслуговування у м. Лисичанську та скасували цілодобовий режим роботи кіоску ФОП Дубіна А.П.

На черговому засіданні членами виконкому також були внесені зміни до складу деяких міських комісій у зв’язку з кадровими змінами; закріплені пам’ятки братських могил, пам’ятні знаки, пам’ятні місця, міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля за підприємствами, установами та організаціями міста; надана одноразова матеріальна допомога мешканцям міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля та дозвіл на перепоховання останків; виділені кошти на участь у обласних, Всеукраїнських, Міжнародних фестивалях-конкурсах тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».