У міській раді відбулось чергове засідання виконкому

Сьогодні, 7 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання було розглянуто та затверджено рішення про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Інформацію про виконання Комплексної міської програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2017-2019 роки члени виконкому взяли до відома та винесли на розгляд міської ради.

Окрім того, на час дії карантину члени виконкому визначили категорій пасажирів, що можуть користуватися міськими маршрутами загального користування та затвердили перелік невідкладних адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Лисичанську.

Також під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про видалення аварійних дерев; внесли зміни до плану організації підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України, а також до плану перевірок стану військового обліку на 2020 рік в державних органах, на підприємствах, в установах та організаціях м.м. Лисичанська, Новодружеська, Привілля; виділили кошти на проведення заходів, присвячених 34-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС, надали одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».