У Лисичанську визначено додаткові профілактичні і протиепідемічні заходи на період дії карантину в Україні

З метою запобігання поширенню хвороби члени виконавчого комітету визначили на період дії карантину в Україні додаткові профілактичні і протиепідемічні заходи на території міста Лисичанська, а саме: заборонити перебування на вулицях (проспектах, провулках, площах) міста, зупинках громадського транспорту, прибудинкових територіях без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно.

Таке рішення було прийнято, сьогодні, 23 квітня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головування міського голови Сергія Шиліна.

Також було доручено Лисичанському відділу поліції Головного управління національної поліції в Луганській області, Управлінню патрульної поліції в Луганській області в межах повноважень забезпечити дотримання передбачених цим рішенням заходів, публічну безпеку та порядок.

Рішення доступне за наступним посиланням Рішення виконавчого комітету № 160 від 23.04.2020 або в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету».