Анонс культурних та спортивних заходів з 25 по 31 жовтня

26 жовтня о 14.00 ПК ім. В.М. Сосюри запрошує на тематичний вечір «Збережемо пам'ять про подвиг», присвячений річниці визволення України від фашистських загарбників (музей бойової та трудової слави скляного заводу).

27 жовтня о 16.00 відбудеться святковий концерт «Безсмертний подвиг їх високий» у ПК ім. В.М. Сосюри. Також цього ж дня розпочне свою роботу книжково-ілюстративна виставка «Визволення України від німецько-фашистських загарбників» у центральній бібліотеці.

28 жовтня розпочне свою роботу виставка «Ордена та медалі наших земляків», присвячена Дню визволення України від фашистських загарбників у музеї бойової та трудової слави скляного заводу ПК ім. В.М. Сосюри.

29 жовтня о 10.00 у Лисичанськой ДЮСШ розпочнеться турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті воїна-афганця С. Карасьова.

Цього ж дня о 14.00 ПК ім. В.І. Леніна запрошує на тематичний вечір-зустріч з ветеранами «Посидим по-хорошему», присвячений 66-й річниці визволення України від фашистських загарбників та концерт-подарунок для ветеранів.

30 жовтня о 10.00 Лисичанська ДЮСШ запрошує на відкритий Чемпіонат Луганської області серед дітей та дорослих з киокушин карате