Пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради

Сьогодні, 15 жовтня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання було розглянуто та затверджено рішення про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Під час засідання члени виконкому затвердили рішення про надання обмеженого доступу до електронної адресної картотеки, про видалення аварійних дерев, визначили види громадських робіт у 2019 році для Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, внесли зміни до переліку територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня м. Лисичанська та Положення про них, надали одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля, виділили кошти на участь у Міжнародному та Всеукраїнському фестивалях-конкурсах і на проведення заходів, присвячених 75-й річниці визволення України від фашистських загарбників тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».