Відбулось засідання чергової 70-ї сесії Лисичанської міської ради

Сьогодні, 29 серпня, відбулось засідання чергової 70-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням секретаря міської ради Едуарда Щеглакова. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, голови міст Новордружеськ та Привілля, керівники та співробітники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

На початку сесії депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Під час засідання депутати затвердили звіт щодо виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року, внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік та ухвалили низку питань щодо регулювання земельних відносин.

Депутатським корпусом була затверджена «Комплексна програма підготовки і проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2020 році»; внесено зміни до структури виконавчих органів міської ради, до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2019 рік та до Методики розрахунку плати за оренду майна, що знаходиться у власності територіальної громади м. Лисичанська та пропорції її розподілу; збільшено розмір статутного капіталу КП «ЛИСИЧАНСЬК-ТЕПЛОМЕРЕЖА»; звільнено від оплати комунальних послуг КЗ «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» тощо.

Зазначимо, що розгляд питань про дострокове припинення повноважень Лисичанського міського голови Сергія Шиліна було перенесено на засідання наступної чергової сесії міської ради.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».