55-та сесія міської ради пройшла у Лисичанську

Вчора, 20 грудня, відбулось засідання чергової 55-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, керівники та співробітники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Під час пленарного засідання депутати затвердили міський бюджет на 2019 рік, внесли зміни до міського бюджету на 2018 рік, виділили кошти на фінансову підтримку КП ЛМР «Електроавтотранс» та ухвалили низку питань щодо регулювання земельних відносин.

Депутатським корпусом була взята до відома інформація про хід виконання Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки, затверджена Комплексна програма розвитку цивільного захисту міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля на 2019-2023 роки, Програма розвитку ЖКГ та благоустрою м. Лисичанська на 2019 рік, план роботи міської ради та її виконавчих органів на 2019 рік, внесені зміни та доповнення до низки діючих міських програм, до складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на посади педагогічних працівників КУ «Лисичанський інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської ради Луганської області», до Переліку пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, до структури виконавчих органів міської ради, до штатного розпису Лисичанської міської дитячо-юнацької спортивної школи.

Окрім того, депутати ухвалили детальний план окремих земельних ділянок у межах вулиць Клубної та Паркової, погодили штатний розпис Комунальних некомерційних підприємств лисичанської міської ради луганської області Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 та № 2 тощо.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».