У Лисичанську відбулась позачергова 51-а сесія міської ради

Вчора, 11 жовтня, відбулось засідання позачергової 51-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання. Засідання очолила депутат Лисичанської міської ради Тетяна Худоба.

В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, керівники та співробітники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

На початку засідання депутат міської ради Віталій Шведов повідомив про припинення існування депутатської фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та створення з їх числа депутатської групи «Громада» під головуванням Віталія Шведова.

Під час пленарного засідання депутатами було внесено зміни до міського бюджету на 2018 рік, до структури виконавчих органів міської ради, до складу постійних комісій міської ради, виділені кошти на фінансову підтримку КП ЛМР «Електроавтотранс» та ухвалена низка питань щодо регулювання земельних відносин. Також депутати підтримали рішення про безоплатну передачу адміністративної будівлі Лисичанського міського суду до державної власності, процедуру припинення ЛКП «Паспортна служба» та затвердили перелік об’єктів які підлягають відчуженню.

Рішенням депутатського корпусу були звільнені від оплати за комунальні послуги комунальні заклади філіал «Лисичанська дитяча школа мистецтв № 1» та «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді». Також депутати міської ради підтримали рішення про призначення Дмитра Ладіка директором комунального закладу «Лисичанська міська ДЮСШ».

Окрім того, було затверджено Програму загальноміських заходів з керівниками вуличних комітетів та Почесними громадянами м. Лисичанська на 2019 рік, внесені зміни до генеральної схеми теплопостачання.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».