В Лисичанській міській раді пройшло чергове засідання виконкому

Сьогодні, 21 листопада, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про опіку та піклування та про облік та розподіл житлової площі.

Члени виконкому заслухали та взяли до відома інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради Олени Єздакової про стан роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю та інформацію начальника управління економіки Олександра Некрасова про хід виконання рішення щодо стану справ на споживчому ринку та про хід виконання Програми сприяння розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва у місті Лисичанську на 2016-2017 роки, яку винесли на розгляд сесії міської ради. Також погодили та винесли на розгляд чергової сесії міської ради проект Програми з підготовки та проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2018 рік.

На засіданні виконкому було затверджено рішення комісії з вирішення спірних питань землекористування, новий склад міської координаційної ради у зв’язку з кадровими змінами, внесені зміни до рішення виконавчого комітету Лисичанської міської ради від 17.10.2017 № 467 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій».

Окрім того, члени виконкому ухвалили рішення про організацію харчування школярів у ІI півріччі 2017 року, про видалення аварійних дерев, про нагородження, про надання матеріальної допомоги, про організацію виїзної передноворічної торгівлі хвойними деревами на території міста Лисичанська та погодили проведення гастролей цирку-шапіто «Сфера» ДП «Молодість» тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».