У Лисичанську відбувся конкурс малюнків «Державний Герб України»

 З 6 по 19 лютого в Лисичанському міському Палаці культури відбувся конкурс малюнків «Державний Герб України», присвячений Дню Державного Герба, що відзначається в Україні 19 лютого.

У конкурсі взяли участь діти віком від 6 до 15 років із різних шкіл нашого міста. Всього на розгляд журі було подано 106 творчих робіт, які оцінювались у 3-х номінаціях.

За результатами конкурсу переможцями стали: Дар’я Масленікова, Віолета Костякіна, Георгій Сагадієв, Ерік Барсамян, Ілля Пєтухов, Тетяна Попова, Катерина Дарміна, Аліна Замай, Євгенія Шевченко, Кирило Касабуцький та Ксенія Солодка.

Окрім того, поза конкурсом були відзначені роботи Івана Карауланова, Андрія Шуліки, Альони Борсук, Максима Савицького, Олександра Андрєєва, Микити Браброва, Софії Сагадієвої, Анастасії Мостицької, Поліни Огуй, Евгенії Коростильової, Назара Ал-Зухайрі, Ніка Літвіченко, Михайло Мартовицький.

 

Переможці конкурсу малюнків «Державний Герб України» будуть нагороджені дипломами та подарунками 28 лютого на святковому заході «Вже Маслянна до нас іде», який відбудеться у парку біля Лисичанського міського ПК (вул. Красна 30) о 14.00.

Відділ культури Лисичанської міської ради