Вітаємо призерів IІ фестиваль-конкурсу майстрів художнього слова "Fest Do"

22 квітня в Харківському державному культурному центрі відбувся IІ фестиваль-конкурс майстрів художнього слова «Fest Do», в якому взяли участь понад 100 учасників з різних куточків нашої країни.

Наше місто гідно представили художні колективи Лисичанського міського ПК: зразкова дитяча театральна студія «Арлекін» (керівник Ірина Кабанова), народна театр-студія «Лімпопо» (керівник Надія Бражникова), художній колектив «Художнє слово» (керівник Анастасія Мошкутело), а також літературний театр «Натхнення» (керівник Ірина Кабанова) Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1.

В рамках фестивалю відбулися конкурсні читання та майстер-класи від кращих педагогів зі сценічного мовлення.

Журі конкурсу відмітило високий рівень майстерності у виступах наших учасників. За результатами конкурсу лисичанські театральні колективи отримали наступні призові місця:

Номінація «Художнє слово — група»

І місце — народна театр-студія «Лімпопо»;

Номінація «Художнє слово — соліст»

І місце — Дар’я Кабанова та Тимофій Плетньов (зразкова дитяча театральна студія "Арлекін");

ІІ місце — Поліна Шенькарук (зразкова дитяча театральна студія "Арлекін"), Анастасія Мошкутело (художній колектив «Художнє слово»), Поліна Полтавська (літературний театр «Натхнення»).

Окрім того, колектив «Лімпопо» був нагороджений дипломом в спеціальній номінації журі «Відданість театральній справі». Керівник зразкової дитячої студії "Арлекін" Ірина Кабанова за професійну поміч у проведенні фестивалю та майстер—клас проведений на вищому рівні отримала подяку від організаторів конкурсу.

Кожний учасник фестивалю отримав диплом, книгу, каталог видань та особисту медаль учасника, а також солодкі призи.

Це свято, де панує атмосфера радості, доброзичливості, дбайливого відношення один до одного і до нашої культури вкотре показало, що в нашій країні театральне мистецтво не тільки видовище, але і невід’ємна частина культурних традицій та світогляду.

Відділ культури Лисичанської міської ради