В Лисичанську розпочався новий театральний сезон

7 жовтня, у глядацькій залі міського Палацу культури, в рамках проекту «Театр дітям», за підтримки народного депутата України Сергія Дунаєва, відбувся показ музичної вистави, за мотивами казки Льюіса Керола, «Алиса в стране чудес», що розпочав новий театральний сезон в нашому місті.

Талановитий режисер-постановник Ірина Кабанова під час підготовки вистави зібрала найкращих учасників чотирьох театральних колективів міста Лисичанська: народної театр-студії «Лімпопо» (міський ПК, керівник Надія Бражнікова), зразкової дитячої студії «Арлекін» (міський ПК, керівник Ірина Кабанова), літературного театру «Натхнення» (Лисичанська ДШМ № 1, керівник Ірина Кабанова), театрального колективу «Маска» (ЦПРШМ, керівник Ганна Дарміна).

Перед початком вистави, в парку, біля Палацу культури, маленьких глядачів чекала зустріч із мультиплікаційними героями, які запросили всіх бажаючих до участі у конкурсно-ігрових програмах: «Сімка зустрічає друзів», «В гостях у Смурфєти». Під час заходу діти мали змогу зробити селфі з казковими героями та проявити свої здібності у танцювальному батлі.

У глядацькій залі був справжній аншлаг. Своє бажання побачити виставу проявили понад 850 чоловік. Також на заході були присутні почесні гості — депутати Лисичанської міської ради Дмитро Карауланов та Андрій Ажипа, які привітали усіх присутніх з успішним відкриттям театрального сезону.

Зустріч з казкою була цікавою і захопливою. Маленькі артисти були щирими, яскравими, із захопленням передавали глядачам свої емоції та переживання. Зал гучними оплесками подякував творчій групі спектаклю за таку чудову нагоду поринути у дивовижний світ театру. Сподіваємося, що ця видовищна вистава — це тільки початок, і талановиті актори ще не раз порадують нас новими театральними пригодами.

Відділ культури Лисичанської міської ради