У Палаці культури ім. В.М. Сосюри пройшов День відкритих дверей

17 листопада у Палаці культури (ПК) ім. В.М. Сосюри відбувся День відкритих дверей «I like that» (у перекладі «Мені це подобається»), на який було запрошено учнівську та студентську молодь, а також мешканців міста.

Розпочалося свято у фойє першого поверху, де всі бажаючі мали змогу завітати до фотозони та зробити селфі на згадку. На другому поверсі гості мали змогу переглянути виставку нових книжок бібліотеки-філії № 9 Лисичанської ЦБС та виставку робіт вихованців клубу за інтересами «ART світ» (керівник Єлізавета Кравцова), стенди якої були оформлені у вигляді двох iPad-планшетів, а на третьому iPad-планшеті були представлені фото всіх керівників творчих колективів Палацу культури.

Святкову концертну програму відкрили музи мистецтва, які розповіли глядачам про творчий дух, що панує в ПК ім. В.М. Сосюри. Потім ведуча поділилася з усіма присутніми радісною новиною, що з хвилини на хвилину, приїздить зірка Інтернету, самий крутий Youtube-блогер Едгар+1. Він буде знімати відеоогляд про таланти ПК ім. В.М.Сосюри і його потрібно неодмінно вразити. А що може бути кращим, ніж виступи керівників творчих колективів разом зі своїми вихованцями!

Всі колективи доклали максимум зусиль, щоб їх номер був найкращим. І їм це вдалося, бо глядачі бурхливими оплесками зустрічали кожен номер концертної програми.

У концерті прийняли участь наступні творчі колективи: вокальні ансамблі «Чарівниця» (керівник Петро Мусенко) та «Планета дитинства» (керівник Тетяна Ніколаєва); солісти: Ірина Фесенко, Лоліта Глотова, Єлизавета Кравцова, Валерія Чередніченко, Дар’я Красюк, Анастасія Нєкрасова, Дар’я Дрожина; танцювальні колективи: «Forse» (керівник Оксана Місюра) та «Dancestar» (керівник Ірина Гончарова); маленькі вихованці клубу за інтересами «Бебі Бум» (керівники Оксана Місюра та Єлізавета Кравцова) та учасники зразкової студії східного танцю «Атлантіс» (керівник Ірина Гончарова); юні актори театрального гуртка «Smile» (керівник Галина Киященко) та акордеоніст Валерій Сидоренко.

Талановиті артисти здивували гостей. За це глядачі віддячили своїми гучними оплесками.

Відділ культури Лисичанської міської ради