Музика. Діти. Весна 2018

Під такою назвою вчора, 10 травня, у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбувся концерт учнів та викладачів Лисичанської дитячої музичної школи (ДМШ) № 2 для дітей та мешканців міста.

У сонячний, весняний день творчий колектив школи подарував мешканцям міста свою творчість та багато яскравих і цікавих номерів інструментального та вокального жанру.

Після урочистого відкриття заходу учнями класу духових інструментів, присутніх привітала директор Лисичанської ДМШ № 2 Наталія Ігнатьєва. Вона висловила глибоку вдячність всім працівникам школи та зазначила, що вдалим завершення навчального року можна вважати численні перемоги учнів у різноманітних конкурсах, про що свідчать отримані дипломи та грамоти.

У залі та на сцені панувала святкова атмосфера. Усі учасники концерту були в яскравих сценічних костюмах. Такими ж яскравими були і концертні номери від призерів та лауреатів Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів-конкурсів — Юлії Герасимюк, Софії Ажипи, Влади Гаркун, Поліни Костюченко, ансамблю скрипалів «Камертон» та переможців обласних конкурсів — Івана Мустафи, Софії Тимофіївої, Давида Теплих, Івана та Семена Косенко, Данили Штефан, ансамблів скрипалів «Тутті» та «Мажорики». Також своєю творчістю радували інструментальні та вокальні ансамблі.

У яскравому фіналі концерту пролунала пісня «Україна — це ти» під гучні оплески глядачів.

Фото в фотогалереї (22 шт.)