В Лисичанську відкрилась виставка робіт студентів коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв

17 травня до Міжнародного дня музеїв та в рамках святкування 80-ї річниці утворення Луганської області в міському краєзнавчому музеї відбулось відкриття виставки художніх робіт студентів коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв з м. Кремінна.

На виставці представлено 25 робіт в техніці живопис та графіка, серед яких натюрморти, пейзажі, рекламно-графічні комплекси, проект паркового комплексу. Всі полотна – дипломні роботи талановитих випускників коледжу.

Зі словами привітання до головних героїв виставки звернулись директор музею Альона Задорожна та головний спеціаліст відділу культури Марія Остахова, які в своїх промовах зазначили важливість виставки такого рівня в культурному житті міста. Завідувач художнім відділом Лисичанської дитячої школи мистецтв №1 Ольга Тєлушкіна подякувала викладачам коледжу за їх натхненну самовіддану працю з творчо-обдарованою молоддю та побажала подальших успіхів студентам – майбутнім художникам.

Член спілки художників України, викладач коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв Віктор Скубак привітав всіх присутніх з 80-річчям утворення Луганської області та зазначив, що одним з бажань коледжу було відкрити виставку саме в Лисичанському міському краєзнавчому музеї, і ця виставка є своєрідним звітом результатів роботи коледжу перед громадськістю.

Надалі талановиті студенти коледжу подарували присутнім надзвичайні художні номери, що створили атмосферу справжнього свята.

В теплій, дружній атмосфері, під звуки класичної музики, гості насолоджувалися витворами мистецтва художників.

Відділ культури Лисичанської міської ради