Директор міського ПК Ганна Рясна взяла участь у ІІ Міжнародному Форумі Молодіжних Центрів

З 23 по 25 травня директор Лисичанського міського Палацу культури Ганна Рясна взяла участь у ІІ Міжнародному Форумі Молодіжних Центрів «Від ініціативи — до дії», який проводить Міністерство молоді та спорту України в партнерстві з Донецькою обласною держадміністрацією, Асоціацією молодіжних центрів України та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Захід відбувся у місті Святогірськ, куди з’їхалися близько 175 громадських активістів, міжнародних експертів та представників місцевої влади.

Протягом трьох днів учасники заходу обмінювалися досвідом та кращими міжнародними і національними практиками діяльності молодіжних центрів та посилювали співпрацю в напрямі розвитку молодіжної інфраструктури в Україні.

Особисто своїм досвідом поділились заступник Міністра молоді і спорту України Олександр Ярема, експерти з Вірменії, Ірландії, Естонії та Люксембургу: представник ECYC — European Confederation of Youth Clubs Роберт Несіркі; проектний менеджер Eryica — European Youth Information and Counselling Agency Джессіка Волкер; керівник YIC Gyumri — Youth Initiative Centre NGO Aртур Наярян; заступник директора Естонського центру молодіжної роботи Kaур Кьотсі; член Правління Асоціації естонських відкритих молодіжних центрів, керівник молодіжного центру Vastseliina Мерліс Паюстік. Присутні дізналися покрокову інструкцію створення молодіжних центрів в комунальній структурі, познайомилися з представниками міжнародних організацій, донорами та партнерами, які фінансують проекти для молоді.

Кожного вечора учасникам презентували новітні Європейські форми дозвілля молоді.

ІІ Міжнародний форум — це нові враження, знайомства з цікавими людьми, обмін досвідом та надихаюча атмосфера!

Відділ культури Лисичанської міської ради