У Лисичанській міській раді відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 17 жовтня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив перший заступник міського голови Андрій Шальнєв.

Під час засідання були розглянуті питання про опіку та піклування, про будівництво та архітектуру, про розподіл житлової площі.

Члени виконкому заслухали і взяли до відома інформацію начальника УПСЗН Лисичанської міської ради Олени Єздакової про забезпечення реалізації повноважень, визначених ч. 3 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та начальника відділу освіти міської ради Тетяни Худоби про Постанову КМУ від 13.09.2017р. № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів».

Також членами виконкому було прийнято рішення встановити економічно-обґрунтовані тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових споруд міста та ввести їх в дію з 5 листопада 2017 року.

Окрім того, під час засідання затверджено комплексний план лікувально-оздоровчої роботи по підготовці призовної молоді до військової служби на 2017-2018 рік, підготовка та проведення приписки громадян України 2001 року народження до призовної дільниці у січні-березні 2018 року, внесені зміни до Порядку надання пільг окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету, а також до низки міських комісій у зв’язку з кадровими змінами, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».