У міській раді відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 18 лютого, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання було розглянуто та затверджено рішення про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Члени виконкому погодили та винесли на розгляд чергової сесії міської ради звіт щодо виконання міського бюджету за 2019 рік, Програму природоохоронних заходів місцевого значення на 2020 рік, зміни до міської Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки в м. Лисичанську.

Окрім того, на засіданні було внесено зміни до Реєстру міських автобусних маршрутів загального користування м. Лисичанська та до маршрутів № 110 та № 113.

Також членами виконавчого комітету було ухвалене рішення про організацію підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у квітні-червні 2020 року; внесено зміни до складу міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги та комісії з питань безпечної життєдіяльності населення у зв’язку з кадровими змінами; встановлено режим роботи аптеки № 3 «Вітамінка» ТОВ «Сєрдолік», що розташована по вул. ім. В. Сосюри, 352/136, з 07.30 до 20.00 без перерви та вихідних та скасовано подовжений режим роботи аптеки № 1 «Гарант» по пр. Перемоги, 104; надано одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля та виділено кошти на проведення загальноміського культурно-масового заходу «Широка Масляна» тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».