«Жіночий світ мистецтва»

Під такою назвою, вчора, 12 вересня, в Лисичанському міському краєзнавчому музеї відбулося відкриття першої персональної виставки живопису лисичанських художниць Тетяни Творцової та Вікторії Грицутенко.

У виставковій залі представлено більше тридцяти картин в техніці живопис, на яких яскраво та неповторно зображені міські та морські пейзажі, натюрморти, портрети, виконані олівцем, ікони, картини за мотивами творів відомих письменників.

Слід зазначити, що Тетяна Творцова — професійний дизайнер. Малюнок та живопис — її улюблене захоплення. Творчість художниці самобутня, весь її внутрішній світ проглядається в картинах з глибоким філософським сенсом. Вікторія Грицутенко — художник-аматор. Увазі глядачів вона представила свої перші роботи, виконані в 2017-2018 роках.

Музичною окрасою заходу стали класичні твори у виконанні викладачів Лисичанської дитячої музичної школи № 2. Саме жива класична музика дозволила присутнім повністю поринути, заглибитися у представлені картини, відчути всі емоції, думки художниць, викладені на полотнах.

За високу майстерність, творчий пошук, розвиток культури рідного міста та участь у виставці «Жіночий світ мистецтва» художниці відзначені подяками.

Наприкінці заходу Тетяна та Вікторія подякували працівникам музею за надану можливість продемонструвати свою творчість широкому загалу.

Відділ культури Лисичанської міської ради