«У природи немає поганої погоди»

Саме під таким гаслом, 15 вересня, відбулось святкування 70-річчя мікрорайону шахти «Матроська». Навіть дощ, який йшов майже все свято, ані на трішки не зіпсував гарний настрій!

Розпочалося свято з виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, що мешкають на мікрорайоні. Потім, святкову естафету перехопили веселі аніматори Смурфетта та Ельза, які протягом всієї ігрової програми не могли визначитися хто з них найпопулярніший. Привітавши першокласників, дівчатка заспокоїлися та оголосили про початок великого концерту.

Та і концерт був не звичайним! Протягом заходу вітали та нагороджували: перших мешканців мікрорайону, довгожителів, почесних шахтарів, майстринь, воїнів-інтернаціоналістів, активних мешканців, тощо.

Найзворушливим моментом свята було привітання сімейних пар, які прожили разом 60 та більше років! Голова вуличного комітету Надія Іванівна Холодова перев’язала руки «молодят», так званими, рушниками на добробут! Знайшлася на мікрорайоні і наймолодша сімейна пара, а їм рушником перев’язала руки сімейна пара, роки сумісного життя якої нарахували вже більше 60 років! З побажаннями довгого, щасливого життя молодій родині передали частинку родинного вогню — родинну свічку, яка буде зігрівати їхнє кохання!

Святковий концерт та ігрову програму підготували учасники колективів художньої самодіяльності Палацу культури ім. В.М. Сосюри. Найголовніша нагорода артистові — оплески та слова подяки глядачів! Цього дня учасники художньої самодіяльності «купалися» у нагороді! Наприкінці заходу Подяку отримав і творчий колектив Палацу культури ім. В.М.Сосюри в особі директора Валерії Козинської.

Учасники художньої самодіяльності та творчий колектив Палацу культури ім. В.М. Сосюри висловлює особливу подяку Надії Іванівні Холодовій за організацію свята та активну життєву позицію.

Відділ культури Лисичанської міської ради

Фото у фотогалереї (33 шт.)