Вітаємо лисичан з відзнаками Всеукраїнського телевізійного конкурсу!

23 та 24 травня учні естрадно-джазовового вокалу Лисичанської ДШМ № 1 взяли участь у І Всеукраїнському телевізійному конкурсі «Зіронька, засвітись!», який відбувся у м. Житомір в рамках святкування 170-річного ювілею видатної письменниці, громадської діячки, науковця, члена-кореспондента Всеукраїнської академії наук, матері Лесі Українки, нашої землячки Олени ПЧІЛКИ.

У конкурсі змагалися більш ніж 400 учасників з різних куточків країни. Луганську область представляли місто Лисичанськ та Рубіжне, які з успіхом пройшли 1-й дистанційний відбірковий тур та були запрошені для подальшої участі у конкурсі.

За результатами відбору очного туру у номінації «джазовий вокал» Ілона Сердюк посіла І місце, а Ярослава Дайнеко — ІІІ місце; у номінації «естрадний вокал» Іван Тронов — ІІ місце. Учасники були нагороджені грамотами та кубками. Підготувала учнів викладач Любов Штро.

Наприкінці конкурсу для всіх учасників було організовано розважальну програму, а для керівників — вечір знайомства, спілкування, обміну досвідом та обговорення проблем розвитку мистецтва. Кожен колектив мав змогу наживо спілкуватись з журналістами. Учасники отримали яскраві враження та море позитивних емоцій.

Щиро вітаємо з перемогами та бажаємо творчого натхнення!

Відділ культури Лисичанської міської ради