«Етюдний вернісаж»

 Під такою назвою у травні відбувся І Всеукраїнський Інтернет-конкурс образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, у якому взяли участь учні та викладачі художнього відділу Лисичанської дитячої школи мистецтв №1.

Конкурс відбувся з метою виявлення та підтримки талановитих дітей, творчо обдарованої молоді, обміну творчими досягненнями та підвищення майстерності учнів та студентів мистецьких навчальних закладів України.

У заході взяли участь конкурсанти з кожної області України і навіть зі Словаччини. Журі оцінювало роботи аж у двадцятьох номінаціях! В кожній номінації була велика кількість учасників. Загалом участь взяли кілька сотень художників з усіх областей України.

 

За результатами конкурсу лисичани посіли наступні місця:

- Гран-Прі – Ольга Агафонова в номінації «Гобелен»; - Гран-Прі – Наталія Мельникова в номінації «Ляльки народів світу, Мотанки»;

- Лауреат ІІ премії – Євгенія Золенко; Лауреат ІІІ премії – Вікторія Козій в номінації «Графіка»;

- Лауреат ІІ премії – Євгенія Золенко; Лауреат ІІІ премії – Ольга Агафонова в номінації «Живопис»;

- Лауреат І премії – Каміла Габєєва; Лауреат ІІІ премії – Єлизавета Конюх в номінації «Живопис», ІІІ категорія (викладач Анжеліка Горбачик);

- Лауреат І премії – Анастасія Зейналова; Лауреат ІІ премії – Валерія Рогожкіна; Настасія Полтавська; Анастасія Дорошенко в номінації «Живопис», ІV категорія (викладач Анжеліка Горбачик).

Від організаторів конкурсу викладачу Лисичанської дитячої школи мистецтв №1 Анжеліці Горбачик була висловлена Подяка за вагомий внесок в естетичне виховання творчої молоді та професійну підготовку лауреатів Всеукраїнського інтернет-конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Етюдний вернісаж».

Щиро вітаємо з перемогами та бажаємо творчого натхнення нашим талановитим художникам!

Відділ культури Лисичанської міської ради