У Лисичанську відбувся Чемпіонат Луганської області з різних танцювальних напрямів

Минулої суботи, 26 вересня, у місті Лисичанськ відбувся Чемпіонат Луганської області зі східних, циганських індійських танців, сучасної хореографії, естрадних танців, народних танців та хіп-хопу та відбірковий тур на Чемпіонат України.

У чемпіонаті взяли участь колективи з різних міст Луганської та Донецької областей, серед яких колектив зразкової студії східного танцю «Атлантіс» ПК ім. В.М. Сосюри (керівник Ірина Гончарова) та хореографічні колективи міського ПК «Задоринки» (керівник Лідія Науменко), «Арт-Денс» (керівник Дар’я Коваленко).

За результатами конкурсу у кожній номінації та віковій категорії нагороди знайшли своїх переможців. Призова скарбничка колективу зразкової студії східного танцю «Атлантіс» поповнилася на 76 призових нагород, а саме: 65 — І місць, 8 — ІІ місці та 3 — ІІІ місця.

Хореографічний колектив «Задоринки» виборов чотири — І місця, а хореографічний колектив «Арт-Денс» — два — І місця.

Всі учасники були нагороджені дипломами, медалями та солодкими подарунками.

Також під час Чемпіонату відбувся конкурс «Міс Bellydance — 2020», в якому взяли участь 16 дівчат. Переможці конкурсу в різних вікових категоріях представлятимуть Луганщину у Києві на конкурсі УАВСТ «Міс Bellydance України — 2020».

Зазначимо, що перше і друге відділення чемпіонату були наповнені яскравими номерами танцювальних колективів. Кожен номер супроводжувався бурхливими оплесками. Це було чудове свято танцю, яке подарувало усім присутнім позитивний заряд енергії, краси і гармонії!

Відділ культури військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ