У Лисичанській територіальній громаді привітали старше покоління

 У Лисичанській територіальній громаді привітали старше покоління з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана.

Так, в закладах культури відбулися святкові концерти під гаслами: «Мелодія золотої пори», «Добром зігрійте серце», «Ми даруємо вам свої серця», «Зігріймо серце добротою», «Летять літа, як білі журавлі». Представники старшого покоління завітали на літературні посиденьки «Мелодія золотої пори», «Але душа ще молода» та на годину спілкування «Роки людині до лиця». Також відбулася година добрих справ «Милосердя і доброта — людства два крила» та літературний story-time «Осінь надихає». Окрім того для ветеранів провели вечір відпочинку «Осінь життя пора золота» та години вшанування: «Мудрі та багаті літами», «Хай скроні посивіли» та візит пошани «Від серця до серця іде доброта».

Зазначимо, що Міжнародний день людини похилого віку та День ветерана — це день, який нагадує всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану до людей, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств. Цей день — є символом єдності поколінь, прекрасною можливістю висловити слова вдячності за вклад у розвиток країни та багаторічну самовіддану працю на благо нашого краю.

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА