Мережа молодіжних платформ «My fox hub» відсвяткувала першу річницю з дня відкриття

 13 лютого мережа молодіжних платформ «My fox hub» відсвяткувала першу річницю з дня відкриття.

Так, у BIBLIOHUBі центральної бібліотеки відбулась шалена вечірка. На неї з привітаннями завітали юні друзі, для яких підготували цікаві розваги та активності. Проявити логіку, кмітливість, швидкість реакції, почуття гумору, комунікабельність, винахідливість гості змогли під час квесту «Candysearcher», святкової вікторини та ігрових батлів. «Погортали» діджитал-альбом й пригадали, що відбувалось в BIBLIO HUB протягом цього року. З онлайновим діджеєм запалили на танцполі, на пінборді гості свята залишали приємні привітання та побажання для BIBLIOHUB, нафотографувались досхочу на фоні крутих фотозон, записали на згадку святкові побажання на відео. Гості свята отримали смачні смаколики та чудовий настрій.

 

 У GC-HUB міського Палацу культури відбулась розважальна програма «Happy Birthday GC-HUB». Розважальна програма розпочалась з фото та відео-презентації спогадів від початку відкриття багатофункціонального простору до сьогодення. Кожен учасник мав змогу побачити себе та знайомих на відео, фотоколажі, який підготували для них адміністратори GC – HUB, а також перевірити свої знання у розважальній вікторині, яка поступово перейшла у квест - гру з різними локаціями. Закінчився захід святковою дискотекою, смачним частуванням святкового торту та яскравим салютом із конфеті.

 FREEDOMHUB Палацу культури ім. В.М. Сосюри відсвяткував свою річницю з онлайн трансляцією у соціальних мережах Facebook, Instagram та YouTube.

Під час заходу ведучі розповіли глядачам про досягнення, події та «цікавинки», які відбувались в хабі протягом року, а також висвітлили це у святковому відеоролику, за допомогою сучасного ІКТ – обладнання. Одною із подій свята, було підписання меморандуму на рік зі студентською командою Лисичанського медичного фахового коледжу, у зв’язку з перемогою студентів в конкурсі зі створення студентської газети. Цілий рік, за допомогою працівників хабу, з використанням сучасного обладнання, медичний коледж буде щомісяця випускати свою власну газету, про події коледжу.

В режимі онлайн, з відео-привітаннями, до хабу приєднувалися друзі, відвідувачі та колеги, а саме: редактор ТРК «Донбас онлайн» Аліна Кравченко, керівник ЦКП Шульга Дмитро Петренко, вчителі праці міста Лисичанська, заступниця директорки обласного центру культурних ініціатив і кіномистецтва Ганна Саган, волонтер медіа-хабу «FREEDOMHUB» Ростислав Трикунов, професійний відеограф і фотограф Сергій Казаков та представниця громадського простору «Моя Станиця хаб» зі Станиці Луганської – Лілія.

Одним з цікавих моментів святкування Дня народження хабу, було проведення святкового розіграшу. Глядачі відповідали на запитання щодо діяльності хабу та 10 переможців стали володарями фірмових подарунків, створених учасниками гуртка 3D моделювання. Фінальним «акордом» заходу, була демонстрація святкового відео, про три хаби молодіжної платформи «My fox hub».

Вітаємо та бажаємо подальшого розвитку, цікавих заходів та нових проєктів.