Відбувся ХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс образотворчого мистецтва «SOLOVIOV ART»

 Минулого тижня, 15 лютого, творчі роботи учнів та викладачів образотворчого мистецтва Привільської дитячої школи мистецтв взяли участь у ХІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі образотворчого мистецтва «SOLOVIOV ART», який відбувся у м. Київ.

Роботи учасників оцінювалися у декількох номінаціях у різних вікових категоріях. Так, у номінації «Живопис» (техніка «Гуаш») у ІІ молодшій віковій категорії (від 7 до 9 років) І місце посіла робота Анастасії Стаднікової «Спогади про літо»; ІІ місце – «Мій улюбленець» Артема Богатиря, а ІІІ місце – у робіт Ангеліни Попової «Рожеві мрії» та Софії Гури «На відпочину» (викладач Тетяна Кравцова).

 Окрім того, серед учасників ІІ середньої вікової категорії (10-12 років) ІІ місце посів твір Максима Стаднікова – «Король джунглів» (викладач Тетяна Кравцова).

У номінації «Декоративно-прикладні техніки» (техніка «Вітраж») у ІІ старшій віковій категорії (від 23 до 25 років) Гран-Прі отримала робота викладача Ольги Павлової «Трамвай №5».

Серед учасників вікової категорії 25+ без обмежень у віці, у номінації «Декоративно-прикладні техніки» (техніка «Батік») І місце посіла робота викладача Тетяни Кравцової «Французький сніданок», а у номінації «Живопис» (техніка «Акварель») ІІ місце зайняв твір викладача Людмили Чуйко «Перша зима».

Всі учасники конкурсу отримають дипломи за зайняті місця.

Зазначимо, що SOLOVIOV ART – міжнародний конкурс талантів для митців будь-якого професійного рівня, з будь-якої країни світу. У конкурсі допускається будь-який вид сучасного мистецтва: малюнки, картини, скульптури, фотографії, графіка.

Метою конкурсу є заохочення талантів та можливість приєднатися до Міжнародного ринку сучасного мистецтва.

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА