"Здоров'я понад усе"

Як досягти здорового способу життя можна було побачити і почути на фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я», який пройшов 8 грудня в Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю. Відмовитись від негативних звичок та вести здоровий спосіб життя активно агітували своїх ровесників та дорослих учасники із дев’яти шкіл міста №№ 8, 9, 18, 24, 25, 26, 27, 29 та НВК «Гарант».

Тематичні ідеї виступів та артистизм команд оцінювало компетентне журі.

Програма фестивалю складалася з двох конкурсів: літературно-музично-спортивна міні-композиція та конкурс плакатів.

Кожна команда намагалася надати свій образ та форму подачі задуму виступу. Хтось робив акцент на спорт, хтось віддав перевагу правильному раціону харчування, режиму, хтось приділив увагу боротьбі з негативними звичками, профілактиці СНІДу, наркоманії.

Варто зазначити, виступи команд були ретельно підготовлені. Про це свідчили впевненість конкурсантів на сцені, відпрацьовані чіткі рухи, текст, музичні, хореографічні номери, продумані костюми, атрибутика. Особливо відчувалася підтримка вболівальників.

За одноголосним судженням журі місця між командами розподілились таким чином:

І місце — школи № 27 та № 9;

ІІ місце — школи № 8 та № 18;

ІІІ місце — НВК «Гарант».

Переможцями конкурсу плакатів стали:

І місце — школи № 27 та № 18;

ІІ місце — школи № 8 та № 29;

ІІІ місце — школа № 7 та НВК «Гарант».

Фестиваль «Молодь обирає здоров’я» показав, що агітбригади й донині не втратили своєї актуальності. Вони є дієвими, видовищними та переконливими.