"Змінимо країну разом"

Важливою подією для освітян Луганщини став другий візит до м. Львова в рамках проекту «Змінимо країну разом» з метою професійного та культурного обміну.

До складу делегації з відділу освіти Лисичанської міської ради були включені Мілішкевич М.М. (директор ЗОШ № 13), Щеглакова В.В. (завуч багатопрофільної гімназії), Мовчан М.В. (завуч ЗОШ № 7), Бражникова Т.І. (завідувач ДНЗ № 8 «Світлячок»).

Програма перебування делегації освітян була дуже цікавою та насиченою. Їх радо вітало керівництво Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

В ході спільної наради освітян Львівщини і Луганщини педагогами було презентовано навчальні заклади м. Лисичанська. Зацікавила освітян Львівщини презентація Лисичанської багатопрофільної гімназії, як «Школи успіху» та ДНЗ № 8 «Світлячок», де впроваджуються інноваційні технології в освітній процес.

Також, побували педагоги в Городецькому та Самбірському районах де ознайомились з навчальними закладами Львівщини та обмінювались досвідом.

Різноманітною була культурна програма: відвідування Львівської опери, екскурсії містом, знайомство з неповторною архітектурою замків Львівщини.

Швидко проминув час перебування на благословенній Львівській землі, де живуть і працюють надзвичайно щирі, гостинні, ченні, доброзичливі, талановиті люди.

Лисичанський методичний центр освіти