"На шляху до змін - 2017"

Під патронажем Міністерства закордонних справ Литви вже другий рік реалізується Міжнародний литовсько-український проект «Допомога у сфері освіти регіонам Східної України, постраждалим від конфлікту: «На шляху до змін — 2017». Учасники проекту спрямовують зусилля на здійснення змін в освітньому середовищі шкіл з урахуванням досвіду й практики європейських країн, поширення ідей активного громадянства та підтримку бажання педагогів і молоді ініціювати позитивні зміни.

У рамках двостороннього литовсько-українського проекту протягом 2017-2018 років буде організована освітньо-пізнавальна поїздка до Литви делегації педагогів та учнів трьох навчальних закладів Луганщини.

У відборі взяла участь Лисичанська загальноосвітня школа І‒ІІІ ступенів № 12. Представники школи на чолі з директором Наталією Ростовською, під час зустрічі в Луганському ОІППО, презентували власний досвід, поділилися своїми досягненнями та планами на майбутнє. Учні й учителі отримали безмежну кількість позитивних емоцій та корисної інформації. А результат не забарився. Напередодні свята останнього дзвоника школа отримала листа від координаторів проекту із запрошенням до співпраці і тепер очікує на подальші кроки організаторів з визначення складу делегації дітей та педагогів для візиту до Литви.

Лисичанський методичний центр