"Добро живе у серці кожного з нас"

Сьогодні, 20 квітня, у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю (ЦВРШМ) пройшло грандіозне свято, присвячене фіналу щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця — Почуй світ!».

В черговий раз учні загальноосвітніх та позашкільних закладів, а також волонтери та волонтерські загони міста Лисичанська стали активними учасниками ХІІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

Протягом 20 днів, з 2 по 22 квітня, в єдиній команді однодумців, діти організовували масові добрі справи, розважальні заходи, реалізовували тематичні творчі проекти, збирали до скриньок благодійні кошти. Все це заради одного — допомогти придбати медичне обладнання у дитячі лікарні для дітей з вадами слуху.

Так, цього року від юних доброчинців міста Лисичанська на рахунок Всеукраїнського фонду «Серце до серця» для дітей з вадами слуху було перераховано 11 тисяч 995 гривен 70 копійок.

Під час заходу зі словами вдячності до волонтерів звернулась головний спеціаліст відділу освіти Лисичанської міської ради Людмила Бондаренко та від імені голови правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» вручила усім учасникам акції подяки за активну участь, за оптимізм та віру в добру справу, за доброту та безкорисність, а також щирість вчинків до людей, що потребують допомоги.

Сьогодні усіх небайдужих людей відкритих серцем і душею, з великою вдячністю вітав фестиваль дитячих творчих талантів. Свято було наповнене добротою, щирими дитячими посмішками, бадьорим настроєм, веселими піснями та танцями.