У Лисичанську пройшов фінал міського етапу щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

Сьогодні, 23 квітня, на базі Державного професійно-технічного навчального закладу (ДПТНЗ) «Привільський професійний ліцей» пройшов фінал міського етапу XIII щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» — «Почуй світ».

Студенти професійних ліцеїв, вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації та Донбаського державного технічного університету (ДонДТУ) з 2 по 22 квітня в стінах своїх навчальних закладів збирали кошти для дітей з вадами слуху. Зібрані кошти будуть направлені для придбання медичного обладнання до Луганської обласної дитячої клінічної лікарні. Зазначимо, що цього року вперше до збору коштів долучилась міська дитячо-юнацька спортивна школа (ДЮСШ) та заклади культури міста: Лисичанська центральна бібліотека, ПК «Діамант» та ПК ім. В.М. Сосюри. В закладах були розміщені спеціальні скриньки, куди кожен охочий міг покласти гроші, аби долучитися до акції.

Актова зала ліцею сьогодні була повна. Небайдужа молодь Лисичанська прийшла на фінал щорічної благодійної акції. Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт подякувала всім, хто долучився до акції, за добре серце, оптимізм, за безкорисність, за щирість вчинків до людей, що потребують допомоги.

Поки йшов підрахунок коштів, учасників заходу розважали приємними піснями учні Привільського професійного ліцею та вокалісти міського палацу культури.

За підсумками підрахунків було зібрано 3 812 гривень. Гроші будуть передані представнику Всеукраїнського благодійного фонду «Від серця до серця» в Луганській області Євгену Назарову для подальшого придбання сучасного медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху до Луганської обласної дитячої клінічної лікарні.