У Лисичанську відбулось засідання міської комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення

Сьогодні, 15 листопада, у Лисичанській міській раді відбулося чергове засідання міської комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення під головуванням заступника міського голови Максима Головньова.

Комісію було створено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280. До складу комісії увійшли представники управління праці та соціального захисту населення, фінансового управління, управління економіки, управління капітального будівництва, відділу з обліку, розподілу обміну та приватизації житла та Східного міжрегіонального відділу Державної Служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Під час засідання члени комісії розглянули документи 5 осіб, які мають право на отримання грошової компенсації відповідно до законодавства та прийняли рішення щодо призначення грошової компенсації.

Засідання комісії проводяться в разі потреби. Усього проведено 8 засідань під час яких розглянуто 43 заяви щодо призначення грошової компенсації.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради