У Лисичанську пройшов фінал міського етапу XIV щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

Сьогодні, 2 травня, на базі Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею пройшов фінал міського етапу XIV щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, ЖИВИ!». В заході взяли участь представник Всеукраїнського благодійного фонду «Від серця до серця» в Луганській області Євген Назаров, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт та учнівська молодь міста.

За ініціативи студентів професійних ліцеїв та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації міський етап акції зі збору коштів розпочався під час благодійного ярмарку на Масляну, де мешканці міста мали змогу придбати роботи, виготовлені власноруч студентами. Потім збір коштів проходив в стінах навчальних закладів. Зазначимо, що цього року вперше до збору коштів долучилися учні Брянківського коледжу Луганського національного університету ім. Т. Шевченка, що перемістився до нашого міста після подій 2014 року.

Поки рахували кошти, учні Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею підготували розважальну програму з танцями та піснями.

Зібрані гроші у сумі 4 295 гривень 55 копійок були передані представнику фонду Євгенію Назарову, та в купі з іншими зібраними коштами будуть направлені на придбання сучасного медичного кардіологічного обладнання для лікування дітей з вадами серця.

Євген Назаров подякував всім небайдужим за добре серце, щирість вчинків та безкорисність.

Окрім того, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт зі словами вдячності вручила всім представникам учбових закладів, що долучилися акції, Подяки за активну участь у міському етапі XIV щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, ЖИВИ!».

А у фіналі свята всі присутні вийшли на вулицю та запустили до неба ліхтарик у символічній формі серця.