Зустріч з обдарованими учнями освітніх закладів регіону

27 травня на базі Сєвєродонецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 відбулася урочиста подія — нагородження учнів-переможців обласних та всеукраїнських інтелектуальних конкурсів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді та вручення свідоцтв про закінчення обласної очно-заочної школи.

Від міста Лисичанська у заході взяли участь кращі учні багатопрофільних гімназії та ліцею, що стали переможцями обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, а саме Марія Павлова, Катерина Танцура, Олена Нєстєрова, Матвій Пірлік, Дмитро Федоров та Ігор Шевчук, учениця Лисичанської спеціалізованої школи № 8 Тетяна Удодова — переможниця Всеукраїнського турніру юних журналістів. Сертифікати про закінчення очно-заочної школи МАН отримали учениці ЗЗСО№ 2 Валерія Волошина і Олена Попроцька.

Наші учні були нагороджені грамотами та цінними подарунками за важку, але результативну наукову роботу. Директор Лисичанського багатопрофільного ліцею Наталія Бутенко і заступник директора з НВР Ольга Дунаєва за вагомий внесок у розвиток обдарованої учнівської молоді та на честь 100-річчя Національної академії наук України отримали грамоти Міністерства освіти і науки України.

Пишаємося досягненнями наших учнів та педагогів, сподіваємося на те, що це тільки перша сходинка їх наукових здобутків і віримо в майбутні перемоги!

За матеріалами Лисичанського методичного центру