В Лисичанську пролунали перші дзвоники

Сьогодні, 2 вересня, в школах Лисичанська пройшли урочисті лінійки, присвячені Дню знань та початку нового навчального року.

1000 першокласників міста вперше переступили поріг світлих шкільних класів. Для них сьогодні пролунав найперший дзвінок.

За традицією директори шкіл побажали своїм учням наснаги, а вчителям — чуйності та терпіння. Старшокласники подарували першокласникам чудові музичні вітання та подарунки. Також слово надали найменшим ученикам, які боязко читали вірші, вітали випускників та викладачів, вливаючись у великий шкільний колектив.

Міський голова Сергій Шилін цього дня побував на святковій лінійці в школі № 29 міста Привілля, де привітав учнів, їх батьків та педагогів з початком навчального року та побажав від щирого серця школярам високих досягнень у навчанні, цікавих і яскравих сторінок шкільного життя. Майбутнім випускникам набиратись досвіду і знань, вчитись своєю працею і талантом приносити максимальну користь нашому місту і державі. Вчителям - невичерпної енергії, наполегливості і витримки в досягненні намічених цілей, а батькам пишатися успіхами своїх дітей.

Відзначимо, що протягом усього літа в навчальних закладах міста велися ремонтні роботи. Лисичанською міською радою було виділено кошти для капітального ремонту систем опалення та віконних систем в школах і дитячих садах. Завдяки спонсорським внескам батьків проведений невеликий ремонт систем вентиляції, санвузлів, огорож, класів і спортзалів.

Бажаємо всім високих досягнень у навчанні, цікавих і яскравих сторінок шкільного та студентського життя!