«Як козаки в Олімпійські ігри грали»

Під такою назвою, сьогодні, 12 вересня, у рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня пройшов загальноміський Олімпійський урок.

Захід відбувся на базі Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 26 за сприянням відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, відділу освіти та Лисичанського методичного центру.

Відкрив свято та привітав учасників заходу — учнів 6-х класів закладів загальної середньої освіти нашого міста - директор школи Володимир Жусов.

На свято спорту завітали начальник та головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт та Наталія Феденко, головний спеціаліст відділу освіти Людмила Бондаренко, методист Лисичанського методичного центру Людмила Савенко та директор Лисичанської міської дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ), майстер спорту з греко-римської боротьби Дмитро Ладік.

Під час заходу Ніна Нецвєт вручила грамоти та цінні подарунки закладам освіти — лідерам спортивно-масової роботи за результатами 2018-2019 навчального року.

Спортивний захід пройшов у форматі квесту у п’яти локаціях: «Як козаки у футбол грали», «Переправа на чайках», «Веселий малюкбол», «Точно в ціль», «Побудуй фортецю». П’ять команд успішно подолали перешкоди та вчасно заповнили «олімпійські щоденники».

IMG-d2c3099ab289a861715347090ca7bade-VСвято супроводжувалось показовими виступами учасників хореографічної студії школи № 26 «Маленький принц» та вихованців міської ДЮСШ. Особливо яскравим став виступ відділення косікі-карате під керівництвом тренера Наталії Потопи.

Завершилося свято спорту врученням солодких призів та веселою руханкою.