Керівництво міста вітали працівників дошкільних установ

Сьогодні, 27 вересня, керівництво міста завітало до дитячого закладу дошкільної освіти № 5 «Усмішка» на урочистий захід до Дня дошкілля.

Міський голова Сергій Шилін привітав присутніх з професійним святом та побажав здоров’я, любові, тепла та сімейного затишку.

«Кожен з вас вкладає частку свого серця у своїх вихованців. Ви ділитеся своїм теплом та щирістю з нашим підростаючим покоління, якому творити майбутнє та плідно працювати на благо нашого міста», — зазначив Сергій Іванович.

До слів привітання приєдналися секретар міської ради Едуард Щеглаков та начальник відділу освіти Лисичанської міської ради Тетяна Худоба.

Едуард Щеглаков від імені міської ради привітав присутніх та відзначив, що у слові «дошкілля» поєднується професіоналізм, любов до дітей, любов до роботи та, безумовно, оптимізм та енергія, з якою працівники дошкільних установ щодня працюють та створюють затишні умови для малечі.

Тетяна Худоба побажала присутнім, щоб всі новаторські ідеї та подумки були пов’язані з тим, що виховання дитини це найголовніше, адже це виховання, перед усім, громадянина, який завтра буде будувати нашу державу.

«Все починається з садочка» — таку назву мала сьогоднішня святкова програма. Працівників дошкільних установ вітали їх талановиті вихованці. Тут були й пісні у виконанні солістки ПК «Діамант» Юлії Філенко, й майстерна гра на гітарі у виконанні вчителя та вихованця музичної школи, й показові виступи з айкідо, й, навіть, майстер-клас від кондитери Олени Пасічник.

Приємним сюрпризом для всіх присутніх став святковий торт.

DSC00974DSC00980DSC00991DSC00992