«Лисичанськ - футбольне місто»

У суботу, 7 грудня, керівництво міста на чолі з міським головою Сергієм Шиліним долучилися до святкового заходу присвяченого Всесвітньому дню футболу, що проходив в Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю. Організатором свята виступила Лисичанська інженерно-будівельна компанія та Футбольний клуб «Будівельник».

В рамках заходу були підведені підсумки літнього футбольного сезону. В цьому році, вперше за довгий час, від Лисичанська в чемпіонаті Луганської області з футболу брали участь дві футбольні команди (ФК) «Будівельник» і «Шахта ім. Мельникова », які збирали на трибунах стадіону «Шахтар» рекордну кількість глядачів. ФК «Будівельник» зайняла бронзове місце в обласному чемпіонаті. Нагородив футболістів Президент Асоціації футболу Луганської області Ігор Шопін.

Міський голова Сергій Шилін висловив свою радість з приводу того, що в цьому році в нашому місті була створена ще футбольна команда «Будівельник», яка одразу ж показала добрий результат. Сергій Іванович привітав футболістів з бронзовою нагородою та побажав удачі та подальших вдалих виступів та перемог.

Окрім того, міський голова відзначив, що футбол є одним із тих видів спорту та способів активного проведення часу, що дуже важливий для здорового способу життя молодого покоління.

Чудовим подарунком для всіх присутніх стала концертна програма за участі працівників та вихованців палаців культури міста, кульмінаційною частиною якого стала пісня «Луганщина» у виконанні Євгена Федорова.