Лисичани святкували день міста (фоторепортаж)

Вчора, 2 вересня, з нагоди Дня міста у Лисичанську пройшли вечірні святково-розважальні заходи.

Колективи художньої самодіяльності палаців культури біля меморіального комплексу «Танк» вітали лисичан вокальними композиціями.

Для шанувальників мистецтва працювала виставка робіт вихованців художньої школи, фотовиставка міського краєзнавчого музею та майстерні міського ПК «MediaLab», майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Для охочих розважитися працювали активні локації: шахи, святкова фотозона, скринька бажань, жартівливе ворожіння.

На площі Перемоги для мешканців та гостей міста виступали вокальні та хореографічні колективи палаців культури міста, молодіжний гурт «БезМеж», Мс Артем Любимов та Dj Євген Лисенко.

Керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка разом з керівником ВЦА м. Сєвєродонецьк привітали лисичан зі святом. Олександр Сергійович побажав всім миру та здоров’я, успіхів та надії, злагоди та сімейного благополуччя. Олександр Заїка запевнив присутніх, що покращення у Лисичанську незабаром почнуться та наголосив: «Все буде добре».

Також святкові заходи до Дня міста пройшли 1 вересня біля ПК ім. В.М. Сосюри та ПК «Діамант», а 2 вересня у сквері ім. 10-річчя незалежності України відбулася концертна програма за участю колективів художньої самодіяльності міста, виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та художників «Райдуга талантів».

Фото у фотогалереї (33 шт.)