У Лисичанську відбувся урочистий захід до Дня фізкультури і спорту в Україні

 Сьогодні, 11 вересня, у міській ДЮСШ відбувся традиційний урочистий захід до Дня фізичної культури та спорту в Україні. У заході взяли участь керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт та тренери спортивних секцій міста.

Відкрив захід Олександр Сергійович словами привітань та вдячності за збереження та примноження спортивних традицій, що значно зміцнюють авторитет нашого міста. «Мені, як людині, яка значну частину свого життя присвятила спорту, дуже приємно усвідомлювати, що Лисичанськ – спортивне місто. Ми і надалі будемо підтримувати та сприяти у зміцненні та розвитку спортивного руху міста», - наголосив керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанська.

 З нагоди свята, за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері фізичної культури та спорту, популяризацію здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури та спорту України Олександр Заїка висловив подяку військово-цивільної адміністрації міста Лисичанська:

- тренеру викладачу ДЮСШ з Айкідо Михайлу Глобі ;

 - тренеру викладачу ДЮСШ з боротьби самбо Геннадію Тростянському;

- тренеру викладачу ДЮСШ зі стрибків на батуті (стрибки на акробатичній -доріжці) Андрію Лифарю;

- тренеру з кікбоксингу, голові СК «Вітязь» Кирилу Лашку;

- тренеру викладачу ДЮСШ» з боксу Андрію Чернишову .

В свою чергу начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт привітала спортсменів зі святом та озвучила приємні перспективи розвитку спортивної сфери Лисичанська. «За підтримки і сприяння керівництва військово-цивільної адміністрації планується завершити реконструкцію стадіону, збудувати новий басейн та закупити новий спортінвентар», - підсумувала Ніна Петрівна та вручила пам’ятні подарунки від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту ВЦА.