У Лисичанську привітали соціальних працівників

Сьогодні, 30 жовтня, напередодні Дня соціального працівника, в управлінні праці та соціального захисту населення керівник військово-цивільної адміністрації (ВЦА) міста Лисичанськ Олександр Заїка та його заступник Максим Головньов привітали колектив управління із прийдешнім святом.

«Наше суспільство неможливо уявити без самовідданої праці соціальних працівників. Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини стільки співчуття, терпіння і віри в людей, як праця працівника соціальної служби. Ви приходите на допомогу тим, хто її потребує найбільше — людям похилого віку, хворим, багатодітним і малозабезпеченим. Тут не може бути випадкових людей, це — праця за покликанням», — зазначив очільник міста.

За сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у вирішенні питань соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери, Олександр Заїка вручив Олені Єздаковій, начальнику управління праці та соціального захисту населення, грамоту Департаменту соціального захисту населення Луганської обласної державної адміністрації.

Також Олександр Заїка з нагоди свята та за високий професіоналізм нагородив відзнаками військово-цивільної адміністрації м. Лисичанська працівників управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та міського центру соціальних служб (розпорядження керівника ВЦА від 27.10.2020 № 607).

Управління праці та соціального захисту населення ВЦА м. Лисичанська