Про роботу опікунської ради

   Сьогодні, 22 березня, під головуванням заступника керівника ВЦА м. Лисичанська Євгена Наюка, відбулося засідання міської ради опіки та піклування у справах повнолітніх недієздатних або обмежено дієздатних осіб та осіб, які потребують постійного стороннього догляду (далі – опікунська рада).

Опікунська рада – це консультативно-дорадчий орган, одним з основних завдань якого є захист особистих і майнових прав та інтересів осіб, які за станом здоров'я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати обов'язки.

В ході засідання розглянуті питання та прийняті рішення щодо:

- отримання дозволу на проведення реєстрації місця проживання у будинку, що належить недієздатній особі;

- призначення помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.

Безпосереднє ведення справ щодо опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, дієздатність яких обмежена, здійснюється управлінням соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації.

З питань, пов’язаних з встановленням, здійсненням, припиненням опіки, громадяни можуть звертатися за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22А, каб. 23, або за телефонами (06451) 7-28-57, 7-28-56 з понеділка по четвер з 08.00 до 17.00, п’ятниця з 08.00 до 16.00, перерва з 12.00 до 12.48.

Управління соціального захисту населення