Шановні мешканці Лисичанської територіальної громади!

Шановні захисники та ветерани Другої світової війни!

Щиро вітаю вас із 76-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Минуло вже 76 років з тієї переможної весни, коли завдяки героїчному подвигу мільйонів наших співвітчизників, було здобуто найвеличнішу перемогу в світовій історії — перемогу над нацизмом.

Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих.

Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми у вічному боргу перед вами за обірвану війною юність, вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.

Висловлюю безмежну вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу. Низький уклін вам за це!

День перемоги назавжди залишиться в нашій пам’яті, як символ героїчного минулого, адже самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину — приклад патріотизму для нащадків.

Бажаю вам, шановні ветерани й сьогоднішні захисники, Божого благословення, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного гарту, родинного затишку, злагоди й шани людської. А усім нам — мирного неба, світлих надій, впевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

Керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка