Відбулося засідання громадської комісії з житлових питань

 Сьогодні, 20 травня, відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області під головуванням в.о. заступника керівника Лисичанської міської військово-цивільній адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області Максима ЧЕРЕВКА.

Під час засідання членами комісії були розглянуті питання щодо взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, внесення змін до облікової справи, зняття громадян міста з квартирного обліку, надання житла.

Громадською комісією ухвалено поставити на квартирний облік у загальноміську загальну чергу та чергу першочерговиків 2 сім’ї, внести зміни в облікову справу 1 сім’ї, 3 сім’ї зняти з квартирного обліку, надати 1 квартиру сім’ї, яка користується правом першочергового отримання житла, та 1 квартиру сім’ї, яка перебуває у загальній черзі. Також погодили рішення керівництва КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня» про надання службового житла лікарю підприємства.

Разом з тим, на засіданні розглянуті та ухвалені клопотання підприємств міста про включення жилого приміщення до числа службових та виключення жилого приміщення з числа гуртожитків.

З питань, що розглядались, підготовлені пропозиції на розгляд керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.

Відділ з обліку, розподілу та обміну житла Лисичанської міської ВЦА