Олександр Заїка привітав вихованців дитячих будинків сімейного типу та центру соціально-психологічної реабілітації дітей

 Сьогодні, 31 травня, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, керівник Лисичанської міської ВЦА Олександр Заїка, його заступник Олег Калінін та начальник служби у справах дітей Світлана Логвіненко відвідали дитячі будинки сімейного типу Ковриженків, Голдан, Гюрджян, Білецьких, Понедільченків та двох родин Закірових, а також вихованців Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Олександр Сергійович привітав дітей та їх батьків з прийдешнім святом, побажав здоров’я, здійснення мрій і безмежної родинної любові та вручив подарунки і солодощі. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди, - зауважив очільник міста.

У відповідь діти демонстрували свої таланти у читанні віршів та виконанні пісень.

День захисту дітей – це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги: батьків, вихователів, учителів, наставників.

З міжнародним днем захисту дітей!

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!